Waarom is Bio Sculpture Gel zo aan te raden?

Welkom bij Xandéraa NBio sculpture gelailcare, het juiste adres om op professionele wijze Bio Sculpture Gel op de nagels aan te laten brengen. Deze gel geeft een prachtige uitstraling aan de nagels en staat bekend om het langdurige eindresultaat van 3 tot 5 weken. De gel is samengesteld op natuurlijke wijze en is dierproefvrij. Tevens is dit niet schadelijk voor het milieu en de gezondheid van de stylist en de klant.

Wat ook zo prettig is aan de Bio Sculpture Gel, is dat deze zowel op de natuurlijke als op verlenging van de natuurlijke nagel en op tips kan worden toegepast. Tevens krijgt een schimmel geen enkele kans om de nagel binnen te dringen en het geeft de nagel een soepel en natuurlijk aanzicht. Wil je de gel weer van de nagel af hebben? Dat is geen enkel probleem in onze salon. Dit kan met de speciaal hiervoor bestemde gel remover. De natuurlijke nagel zal binnen 15 minuten onbeschadigd weer tevoorschijn komen zonder te hoeven vijlen.

Een mooie uitstraling en de beste verzorging voor je handen en nagels

Tevens kun je naast de Bio Sculpture Gel ook kiezen voor:

  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op verlenging en tips worden aangebracht.
  • Nail art (en Japanse Nail- art). Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk gewenst uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren naar keuze. Bekijk onze galerij om een impressie te krijgen.

Tevens kun je ook een onderarm en handmassage krijgen met de verzorgende producten die in de salon worden gebruikt. Denk aan een lekkere peeling, een masker en een massage. Kortom, kies voor de beste verzorging die jouw handen en voeten verdienen. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via het telefoonnummer dat op de website staat of laat je gegevens achter op de contactpagina.

   Contact     Behandelingen & prijzen