Verzorgende gel lak voor de (teen)nagels

Gel lakJe nagels zijn het visitekaartje voor je handen en voeten. Dus waarom zou je deze dan niet extra laten stralen? Verzorging en een mooi uitziend uiterlijk is van groot belang bij de handen en voeten. Zij hebben immers dagelijks een hoop te verduren.

Gel lak die niet schadelijk is voor de natuurlijke nagel en de gezondheid en het milieu is een ideale uitkomst! De lak die wordt gebruikt is van Gel II® en in diverse kleuren aan te brengen. Deze zal net als een gewone nagellak worden aangebracht. Hierna moet de gel uitharden onder de LED lamp en volgens kunt u 4 tot 6 weken van uw nagels genieten!

Kwaliteit en diversiteit

In de salon staat het leveren van uitstekende kwaliteit centraal. Daarnaast is er voor ieder zijn wens en smaak een geschikte metamorfose mogelijk voor de nagels. Naast de gel lak kun je ook kiezen voor:

  • (Japanse) nail-art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk uiterlijk geven als je wilt. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren.
  • Bio Sculpture Gel. Dit kan zowel op de natuurlijke nagel worden aangebracht als op verlenging en tips.

Kortom, als jij je nagels wil laten stralen kies dan voor de verzorgende en professionele werkwijze van deze specialist. Breng eens een bezoek aan de salon en ontdek het zelf. Heb je een vraag? Neem dan gerust telefonisch contact op of laat je gegevens achter op de contactpagina die op de website is te vinden. Je kunt spoedig een reactie verwachten.

   Contact     Behandelingen & prijzen