Laat je gelnagels op professionele wijze zetten in Amstelveen

Gelnagels AmstelveenJe wilt graag gelnagels laten zetten en je zoekt een professionele salon in Amstelveen? Dan ben je bij Xandéraa Nailcare aan het juiste adres. De gel waar mee wordt gewerkt in de salon is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is tevens dierproefvrij. Tevens krijgt schimmel geen enkele kans om de nagel binnen te dringen.

De nagel krijgt een mooie, verzorgde uitstraling en de gel zal 3 tot 5 weken netjes blijven zitten. De gelnagels zijn in diverse kleuren mogelijk. Wanneer je een bezoek brengt aan de salon in Amstelveen kun je er ook voor kiezen om je teennagels te voorzien van een mooie kleur. Wil je de gel er weer afhalen? Dan is dat geen enkel probleem! Dit kunnen wij voor u doen, zonder dat de natuurlijke nagels worden beschadigd. Binnen 15 minuten verwijderen wij de gelnagels met een speciale gel remover.

Kwaliteit met een verbluffend (lang) eindresultaat

Wanneer je kiest om gelnagels te laten zetten in de salon te Amstelveen dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Bio Sculpture Gel. Dit kan zowel op de natuurlijke nagel worden aangebracht als op verlenging en tips.
  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op verlenging en tips worden aangebracht.
  • Nail-art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk gewenst uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren naar keuze of Japanse nail-art.

Aan ieder zijn smaak is gedacht en daarom heeft de klant het voor het kiezen als het gaat om het uiterlijk. De specialiste zorgt voor de kwaliteit en professionaliteit zodat jij een prachtig eindresultaat kunt verwachten. Maak daarom snel een afspraak en laat jouw handen en of voeten stralen met de beste verzorging. Graag tot ziens in de salon. Heb je een vraag? Neem gerust contact op of laat je gegevens achter op de contactpagina. Je kunt spoedig een reactie verwachten.

   Contact     Behandelingen & prijzen