Doe je handen een plezier en boek een manicure te Amstelveen

Manicure AmstelveenTegenwoordig zijn veel vrouwen bezig met de verzorging van hun handen. Verzorgde handen en nagels zijn immers jouw visitekaartje. Er wordt daarom steeds vaker een bezoek aan een specialist gebracht. Komt u binnenkort ook langs voor een manicure in Amstelveen bij Xandéraa Nailcare?

De nagelstyliste is gespecialiseerd in hand- en voetverzorging. Hiervoor worden producten gebruikt die hypoallergeen en dierproefvrij zijn. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor de gezondheid van de klant en de specialiste.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je een bezoek brengt aan de manicure te Amstelveen zal je je handen een groot plezier doen. Naast de handmassage zijn er de volgende mogelijkheden voor de nagels:

  • Bio Sculpture Gel. Dit kan zowel op de natuurlijke nagel worden aangebracht als op nagelverlenging en tips.
  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op nagelverlenging en tips worden aangebracht.
  • Nail Art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk gewenst uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren. Tevens is Japanse nailart ook mogelijk.

Bij de styliste staat de beste verzorging en kwaliteit aan handen en voeten hoog in het vaandel. Dat is waarom de manicure te Amstelveen zich weet te onderscheiden. Dankzij de kwalitatief goede en hoogwaardige producten van Bio Sculpture behouden de natuurlijke nagels hun eigen sterkte en worden zij niet beschadigd. Dankzij de jarenlange ervaring en de diverse opleidingen en cursussen die de nagelstyliste heeft gevolgd, zijn jouw handen die dagelijks veel te verduren hebben letterlijk in goede handen bij de manicure te Amstelveen.

   Contact     Behandelingen & prijzen