Welkom bij de professionele nagelsalon te Amstelveen

Nagelsalon AmstelveenNagels zijn je visitekaartje. De juiste verzorging van je handen en voeten is dus van groot belang! Breng daarom eens een bezoek aan de nagelsalon te Amstelveen, Xandéraa Nailcare! Hier kun je uitstekend terecht voor een manicure en pedicure.

In de salon wordt uitsluitend gewerkt met producten die hypoallergeen en dierproefvrij zijn. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Dit is niet alleen minder schadelijk voor het milieu maar ook is dit een stuk gezonder voor de styliste en de klant. Kortom, kies voor de beste verzorging aan jouw handen en voeten!

Keuze uit een diversiteit van behandelingen

In de nagelsalon te Amstelveen kun je naast de verzorging van de handen en voeten ook de nagels laten stylen. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Bio Sculpture Gel. Dit kan zowel op de natuurlijke nagel worden aangebracht als op verlenging en tips.
  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op verlenging en tips worden aangebracht.
  • Nail-Art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk gewenst uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren naar keuze maar ook Japanse nail-art is mogelijk.

In de nagelsalon te Amstelveen zal de pedicure er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw handen en/of voeten weer kunnen stralen. Dus gun jezelf dat ontspannende en verzorgende moment met dat prachtige eindresultaat. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op. Dit kan telefonisch of via de contactpagina die op de website is te vinden.

   Contact     Behandelingen & prijzen