Welkom bij de nagelstudio nabij Amsterdam Zuid

Nagelstudio Amsterdam ZuidBen jij op zoek naar een nagelstudio nabij Amsterdam Zuid die staat voor het leveren van uitstekende kwaliteit? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Xandéraa Nailcare kun je niet alleen kennis verwachten, ook worden er hoogwaardige producten gebruikt om ervoor te zorgen dat zowel jouw handen als voeten een verzorgde en mooie uitstraling krijgen.

Er wordt uitsluitend gewerkt met de kwaliteitslijn van Bio Sculpture in de nagelstudio nabij Amsterdam Zuid. Dit betekent dat de producten dierproefvrij zijn en alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. Dit is niet alleen beter voor het milieu en de gezondheid van de mens, maar ook voor het behoud van de natuurlijke nagel. Tevens krijgt schimmel geen enkele kans om binnen te dringen omdat de nagels worden beschermd.

Ontdek zelf de mogelijkheden van nail airt!

Naast de intense verzorging van de handen en/of voeten kun je ook de nagels een gewenste kleur geven met gel. Deze gel blijft 3 tot 5 weken mooi zitten. Je hebt dus geen omkijken meer naar de nagels! Hierbij heb je de keuze uit diverse mogelijkheden:

  • Bio Sculpture Gel. Dit kan zowel op de natuurlijke nagel worden aangebracht als op verlenging en tips.
  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op verlenging en tips worden aangebracht.
  • Nail- art (en Japanse nail-art). Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk gewenst uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren naar keuze.

Ga je voor kwaliteit en de beste verzorging voor je handen en/of voeten? Dan kies je voor deze nagelstudio nabij Amsterdam Zuid.

   Contact     Behandelingen & prijzen