Welkom bij de nagelstudio nabij Uithoorn

Nagelstudio UithoornBreng eens een bezoek aan de nagelstudio nabij Uithoorn: Xandéraa Nailcare. Hier kun je bij de professionele styliste jouw handen en of voeten volledig in de watten laten leggen. Handen en voeten hebben dagelijks veel te verduren. De juiste verzorging is dus van groot belang. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige producten die hypoallergeen en dierproefvrij zijn, waardoor er geen schade wordt aangericht op de natuurlijke nagel. Tevens is dit een uitstekend product dat ook niet schadelijk is voor het milieu en de gezondheid van de stylist en de klant.

Als je een permanente manicure behandeling kiest in de nagelstudio nabij Uithoorn, zal je drie tot vijf weken geen verzorging meer nodig hebben aan de nagels.

Geniet lang van het eindresultaat

Laat je de nagels voorzien van een mooie bio gel of gellak? Dan kun je een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

  • Bio Sculpture Gel. Dit kan zowel op de natuurlijke nagel worden aangebracht als op nagelverlenging en tips.
  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op nagelverlenging en tips worden aangebracht.
  • Nail- art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk gewenst uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren naar keuze. Ook Japanse nail airt is mogelijk!

Laat je nagels stralen met de mooiste kleuren die echt bij jou passen. De keuze is enorm, dus er is voor ieder wat wils! Heb je een vraag? Stel deze gerust. Neem contact op via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld of laat je gegevens achter op de contactpagina. Je kunt spoedig een reactie verwachten. Graag tot ziens tijdens een bezoek aan de nagelstudio nabij Uithoorn.

   Contact     Behandelingen & prijzen