Breng eens een bezoek aan de pedicure in Amstelveen

Pedicure AmstelveenWanneer je op zoek bent naar een pedicuresalon in Amstelveen, dan ben je hier aan het juiste adres! De specialiste in de salon werkt uitsluitend met producten die hypoallergeen en dierproefvrij zijn. Hierdoor werken wij milieuvriendelijk en beschermen we de gezondheid van de specialiste en van de klant. Tevens zorgen de producten ervoor dat de natuurlijke nagel niet beschadigd wordt. Zowel de handen als de voeten hebben dagelijks veel te verduren. Het is daarom van belang dat je een goede verzorging toepast. Laat dit over aan een specialist die hiervoor heeft geleerd!

Wat kun je verwachten?

Wanneer je een bezoek brengt aan de pedicure te Amstelveen dan kun je het volgende verwachten:

  • Een voetenbad met aroma therapieolie.
  • Een keuze uit diverse voetenscrubs uit de verzorgingslijn van Bio Sculpture.
  • Het vijlen van de nagels en het terugduwen van de nagelriemen.
  • Het verwijderen van eelt.
  • De nagels in gewenste kleur lakken met de Bio Sculpture kleuren gel. (Het resultaat zal 8 tot 9 weken op de nagel blijven). Dankzij de natuurlijke ingrediënten krijgt schimmel geen kans om de nagel binnen te dringen.
  • Een ontspannen voetmassage.

Kortom, de pedicure zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw voeten weer kunnen stralen. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken in de salon te Amstelveen? Neem dan contact op. De styliste staat voor je klaar om zowel jouw handen als voeten de verzorging te geven die zij verdienen.

   Contact     Behandelingen & prijzen